16 Ιουλ 2008

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ


ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δυναμική κινητοποίηση στα διόδια της Αττικής Οδού


Με μια δυναμική και αιφνιδιαστική κινητοποίηση, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια της Αττικής Οδού, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, για περίπου δύο ώρες και οι οδηγοί περνούσαν χωρίς να πληρώνουν το χαράτσι των 2,7 ευρώ.
Κάλεσαν τους διερχόμενους οδηγούς να παλέψουν για «κατάργηση όλων των διοδίων. Δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές, συγκοινωνίες».
Μια ακόμα μορφή δράσης για αφύπνιση των εργαζομένων, ώστε να αντισταθούν στην επέλαση της ακρίβειας, που από κοινού προωθούν οι κυβερνήσεις, της ΝΔ σήμερα, του ΠΑΣΟΚ χτες, μαζί με το μεγάλο κεφάλαιο.

Οι οδηγοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία εξέφραζαν τη συμφωνία τους με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της κινητοποίησης, κορνάροντας και λέγοντας «έτσι πρέπει να είναι!».
«Το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους, σε όλα τα πλατιά, λαϊκά στρώματα και τους καλεί να αγωνιστούμε μαζί για όλα τα προβλήματα που τους βασανίζουν», τόνισε με δήλωσή του ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος του γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
«Η αντιλαϊκή πολιτική δεν έχει τέλος. Η κυβέρνηση της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ, η ΕΕ επιχειρούν και με την αλλαγή του πολιτικού συστήματος να βαθύνουν ακόμα περισσότερο την αντιλαϊκή πολιτική, να αυξήσουν την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου.
Είμαστε σήμερα εδώ, σε μια ακόμη διαμαρτυρία, για την κατάργηση όλων των διοδίων, για δημόσιες και φθηνές συγκοινωνίες για όλους τους εργαζόμενους. Σε αυτό το μέτωπο, καλούμε την εργατική τάξη να παλέψει μαζί μας, να αντικρούσει τις αντιλαϊκές πολιτικές».

"Ρ" 16/07/2008 http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/page.do?publDate=16/7/2008&id=9926&pageNo=19&direction=1

..

Δεν υπάρχουν σχόλια: