13 Ιαν 2009

ΑΣΤΑΚΟΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 14/01/2009 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/01/2009 - ΟΧΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΣ της ΚΝΕ και της ΝΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

«Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!
Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει βαριές ευθύνες. Από το Λιμάνι του Αστακού φεύγουν τα εφόδια των ιμπεριαλιστών που πλημμυρίζουν στο αίμα τη Λωρίδα της Γάζας. Τα ψέματα που λέει δεν πείθουν κανέναν. Το αμερικάνικο Πεντάγωνο την εκθέτει.
ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ - Ισραήλ δολοφονούν!
Η αλληλεγγύη των λαών να βάλει τέρμα στη σφαγή!
Νίκη στον παλαιστινιακό λαό!».


Καλούμε όλη την ελληνική νεολαία στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 18/1 και ώρα 12 μ. και στο συμβολικό αποκλεισμό του λιμανιού.


Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ


Σε συγκέντρωση αύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στον Αστακό καλεί η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας υπογραμμίζει ότι η συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στο έγκλημα που διαπράττεται στη Λωρίδα της Γάζας, παραδίδοντας το Λιμάνι του Αστακού, για χρήση ανεφοδιασμού των ισραηλινών στρατευμάτων συνιστά πρόκληση.

«Πρόκληση για τα φιλειρηνικά, αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του ελληνικού λαού, ο οποίος εκφράζει με κάθε μέσο και τρόπο την αλληλεγγύη και συμπαράσταση στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης, καταδικάζοντας την ιμπεριαλιστική επίθεση του Ισραήλ με τη συνέργια και ανοχή ΗΠΑ και ΕΕ.
Η παρουσία κατά το προηγούμενο διάστημα αμερικανικών πλοίων του θανάτου στο Λιμάνι του Αστακού με την ανοχή των "γαλαζοπράσινων" κυβερνήσεων, που συνάντησε τις επαναλαμβανόμενες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες του λαού της Αιτωλοακαρνανίας, καταδεικνύει πως ο ελλιμενισμός τους μόνο τυχαίος και αθώος δεν ήταν».ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: