19 Ιουν 2009

ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΛΟΓΙΚΟΙ" ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΤΡΕΛΟΙ"

Άραγε γιατί σώπασε ο "μεγάλος τραγουδιστής" και το κόμμα του; Πες ότι για το Τσουκάτο και τα εκατομμύρια που "κατατέθηκαν" στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ πάει το "ξεχάσαμε".
Δεν έχει να πει κάτι για την "μπίζνα" του γηροκομείου Αθηνών στο οποίο η κυρία Δ. Ηλιοπούλου, είναι επίτιμη πρόεδρος του, καθώς και από τα ιδρυτικά μέλη της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Ευγηρία», αλλά και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (υπεύθυνη για θέματα υγείας); Και δεν είναι μόνο αυτό, απ΄ότι μαθαίνουμε στο σωματείο αυτό "βόλεψε" και συγγενείς της όπου με τη γνωστή ΠΑΣΟΚική "αξιοκρατική" επιλογή απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και προνόμια όχι μόνο χωρίς να έχουν τα απαιτούμενα προσόντα αλλά ούτε καν πτυχίο Πανεπιστημίου !!!

Εάν αυτό είναι το όραμά σας και η διαφορά σας από την βαρβαρότητα τότε χίλιες φορές να είμαι με τους "τρελούς", θα έχουμε όμως το κεφάλι ψηλά... τέτοιους "λογικούς" σας τους κάνουμε χάρισμα κ. Πάγκαλε.

Βέβαια από το κόλπο δεν έλειπε και η "Δεξιά" του Κυρίου...

Όσο για τους εργαζόμενους, όσοι από τους υπαλλήλους τολμούσαν και μιλούσαν τους περίμενε απόλυση... κάποιοι τα γράψανε τότε και τα ξαναγράψανε αλλά...

Aristeri Poria

Δεν υπάρχουν σχόλια: