2 Ιουν 2009

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ !

«Πρέπει να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά στους εργαζόμενους της χώρας μας ότι το ταμείο της φτώχειας που δημιούργησαν, σε λίγο θα το διαδεχτεί το ταμείο της μαύρης συμφοράς και της δυστυχίας για όλους μας. Αυτό δείχνει πόσο μας "συμπονάει" το Ενωμένο Ευρωπαϊκό κεφάλαιο και οι μεγαλοκαρχαρίες καπιταλιστές, που κρύβονται πίσω από αυτό, αλλά και οι Ελληνες πολιτικοί και τα κόμματα που τους εκφράζουν και τους υπερασπίζονται. Το έδειξαν καθαρά μέχρι τώρα με τις πράξεις τους.
"Εσπασαν" το 8ωρο, δημιούργησαν τους ωρομίσθιους, τώρα εμπνεύστηκαν το τριήμερο ή τετραήμερο δουλειάς - εκτός από τη συρρίκνωση του μεροκάματου. Ρήμαξαν την Παιδεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, μεγάλωσαν το όριο συνταξιοδότησης.
Επειδή μετά τις εκλογές χίλια μύρια έπονται, φίλε εργαζόμενε, όπου και αν ανήκεις, αυτή τη φορά άφησε τα ψευτοδιλήμματα που σου έχουν φορτώσει και τις αναστολές και ψήφισε ΚΚΕ. Να φτάσει το διψήφιο αριθμό! Μόνο έτσι θα βάλουμε φρένο στην ασυδοσία των ασυνείδητων και στην αχορταγιά των αχόρταγων! Να γκρεμίσουμε, εδώ και τώρα, το όνειρο της υποτιθέμενης Ενωμένης Ευρώπης - όχι των λαών της, αλλά των αδηφάγων αρπακτικών του καπιταλισμού που την εμπνεύστηκαν και τη δημιούργησαν.


Γι' αυτό Ελληνα εργαζόμενε, στις 7 Ιουνίου, σήκωσε το κεφάλι ψηλά! Κάνε το μεγάλο βήμα και δείξ' τους, ότι έχεις καταλάβει το παιχνίδι που παίζουν εδώ και πολλά χρόνια πίσω από την πλάτη σου, όλοι αυτοί που κερδοσκοπούν ασύστολα και σου κλέβουν αυτά που εσύ δικαιούσαι, για να καλυτερέψεις τη ζωή τη δική σου και των αγαπημένων σου προσώπων! Μην τους αφήνεις άλλο, στην ασυδοσία που τους διακατέχει, να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας!

Να μας λένε πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό - τρομάρα στα μπατζάκια τους - το ανήθικο δηλαδή δεν ξέρουμε, τελικά, πιο είναι. Αφού γι' αυτούς είναι "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει"...
Εργαζόμενε, μικροεπιχειρηματία, συνταξιούχε, όπου κι αν ανήκεις, ψήφισε αυτή τη φορά το ΚΚΕ, αν αγαπάς την ίδια σου τη ζωή, όπως και τη ζωή που περιμένει τα παιδιά σου και τα παιδιά όλου του κόσμου»!


Λάκης Χαλκιάς, www.lakischalkias.gr
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: