24 Ιουν 2009

ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΣΤΙΣ "ΕΓΚΡΙΤΕΣ"...

Για τις "έγκριτες" εφημερίδες ("Το Βήμα", το "Έθνος" και την "Ελευθεροτυπία") και την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν που "παρακολούθησαν", αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Μας προέκυψε όμως και άλλη αξιόπιστη εφημερίδα. Το «Πρώτο Θέμα». Την Κυριακή (22/06/2009) είχε ένα ολόκληρο δισέλιδο αφιερωμένο στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα και στην ...κόρη της Βασιλεία Παπαρήγα. Μόνο που στη φωτογραφία που δεσπόζει στο κέντρο του δισέλιδου η Αλ. Παπαρήγα δε συνοδεύεται από την κόρη της αλλά από την Β. Πλατανιά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και όχι άγνωστη αφού έχει εκπροσωπήσει την ΚΝΕ αλλά και το Κόμμα, ως υποψήφια βουλευτής μάλιστα, σε τηλεοπτικές εκπομπές, με την οποία παρακολούθησαν μαζί συναυλία της Χ. Αλεξίου στο Λυκαβηττό.

Αυτό βεβαίως διόλου δεν εμποδίζει το «Πρώτο Θέμα» να διαπιστώνει πως «αυτή ήταν μία από τις σπάνιες φορές που μητέρα και κόρη πραγματοποιούν μια κοινή δημόσια έξοδο» και πως «η νεαρή Βασιλεία εμφανισιακά μοιάζει πάρα πολύ στην μητέρα της»!
Από κοντά και ορισμένα blogs (βλ. φωτ.), που περιμένουν την ευκαιρία προκειμένου να αρχίσουν να λένε τα γνωστά ... Ένα από αυτά μάλιστα έχει στο πλάι, ως μήνυμα, τη φράση: "Σταμάτησα να αγοράζω το βήμα... Δεν ξεχνώ τον ύποπτο ρόλο του". Προφανώς άρχισε να αγοράζει το "Πρώτο Θέμα" που τόσο διαφέρει από τα υπόλοιπα !!!

Τι να πούμε εμείς; Ας συνεχίσουν να εκτίθενται αφού επιμένουν να σερβίρουν για ρεπορτάζ κατασκευασμένα πράγματα.


....


1 σχόλιο:

apatris είπε...

Σύντροφε άλλο ένα πράγμα που αποκάλυψε το εν λόγω screenshot είναι ότι πρέπει να αναβαθμίσεις τον browser σου!