10 Απρ 2009

ΑΧΤΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ

Το υποκριτικό ενδιαφέρον των τοπικών παραγόντων του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στη Μύρινα για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καταγγέλλει στο λημνιακό λαό με ανακοίνωσή της η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ.

«Ο λημνιακός λαός δεν ξεχνά ότι είναι συνυπεύθυνοι μαζί με τη ΝΔ, όταν επί 10 χρόνια στην κυβέρνηση διατήρησαν και έθεσαν τις βάσεις για τη χειροτέρευση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών στο νησί μας. Οι συχνές βλάβες των σαπιοκάραβων που δρομολογούνται στο νησί, τα δρομολόγια των πλοίων που λιγοστεύουν το χειμώνα θέτοντας το νησί ουσιαστικά σε απομόνωση, τα πανάκριβα εισιτήρια στα πλοία που λειτουργούν σε βάρος των λαϊκών εισοδημάτων και του τουρισμού του νησιού, δεν είναι τυχαία, ούτε αφορούν αποκλειστικά τη Λήμνο.
Είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης που οδηγεί στην ασυδοσία του εφοπλιστικού κεφαλαίου, στην ψήφιση νόμων για την απελευθέρωση των δρομολογίων, της ηλικίας των πλοίων, της λειψής σύνθεσης των πληρωμάτων και της απελευθέρωσης των τιμών και των εισιτηρίων. Για την πολιτική αυτή της ΕΕ, είναι υπεύθυνοι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνήσεις των οποίων την εφαρμόζουν κατά γράμμα, καθώς και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ο ΛΑ.Ο.Σ. που τη στηρίζουν, άλλοτε φανερά και άλλοτε συγκαλυμμένα».

....

Δεν υπάρχουν σχόλια: