25 Απρ 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ

"Το τραγικό αυτού του κράτους είναι ότι δεν έχει συνέπεια. Και η συνέπεια που δεν έχει προς τους πολίτες στην παροχή υπηρεσιών είναι γιατί το κράτος δεν έχει συνέχεια", τάδε έφη Ν. Σηφουνάκης (στην παρέμβασή του στην υπόθεση Παυλίδη).

Ας τα πάρουμε με τη σειρά, κάποια ελάχιστα, απλώς για να μη νομίζει ο κ. Σηφουνάκης ότι δεν έχουμε και μνήμη. Ασφαλιστικό:
  • Το 1992 Νόμος ΝΔ. Πέντε χρόνια παραπάνω τα συντάξιμα.
  • Το 2002 Νόμος ΠΑΣΟΚ. Κρατάει αυτά τα πέντε χρόνια και κάνει με νόμο Επαγγελματική την ασφάλεια.
  • Το 2009 η ΝΔ ρίχνει άλλα πέντε χρόνια συντάξιμα στις γυναίκες στο Δημόσιο.
  • Αγροτοδικεία, εργατοδικεία, μαθητοδικεία: ξεκίνησαν επί ΠΑΣΟΚ, συνεχίζονται επί ΝΔ.
  • Αεροδρόμια, λιμάνια, ΔΕΚΟ: Ξεκίνησε το ξεπούλημά τους επί ΠΑΣΟΚ το αποτελείωσε η ΝΔ.

Θα κουραστούμε να γράφουμε για τη συνέχεια και συνέπεια με την οποία οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που εναλλάσσονται στην εξουσία, προσπαθούν να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Μην υποτιμάτε λοιπόν τη μνήμη του λαού μας τόσο πολύ γιατί όταν την ανακαλεί θυμώνει πολύ και τότε σας πετάει και από τους κυβερνητικούε θώκους και από το σβέρκο του.

Και κάτι ακόμα άσχετο με τα παραπάνω. Μάθαμε ότι τσακωθήκατε σε ένα πάνελ για τον Χριστόδουλο, όσο όμως ζούσε τσιμουδιά..., γιατί είπατε ότι μίλαγε πολιτικά... Στον βαρθολομαίο που βγήκε και είπε ότι όχι μόνο είναι υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ αλλά ότι κάνει και προσωπικό αγώνα, πώς; εκείνος ξέρει...

Δεν θα πείτε τίποτα; Ή μήπως περιμένετε το μοιραίο;

Νέο Εμπρός, 22/04/2009

.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: