16 Απρ 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ...

«Ύποπτος» φάνηκε σε ομάδα αστυνομικών ο νομαρχιακός σύμβουλος και επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΝΑΣ) Βαγγέλης Παλαιολόγος, ο οποίος πηγαίνοντας μαζί με συνάδελφό του να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε αντιμέτωπος… με το νόμο. Οι αστυνομικοί «ξεσκόνισαν» το αυτοκίνητό του σα να επρόκειτο για κοινό εγκληματία, ενώ το «έγκλημα» που, σύμφωνα με τους ίδιους, έκανε ήταν ότι πήγε νύχτα στο πάρκινγκ!

«Φύγαμε από το γραφείο γύρω στις 11 το βράδυ μαζί με το συνάδελφό μου πολιτικό μηχανικό Γεώργιο Βάλλη και πηγαίναμε με τα πόδια στο πάρκινγκ για να πάρουμε το αυτοκίνητο να πάμε στα σπίτια μας. Ξαφνικά ένα τζιπ της Αστυνομίας σταμάτησε λοξά μπροστά μας για να μας κλείσει το δρόμο και τέσσερις αστυνομικοί βγήκαν για να μας κάνουν έλεγχο, όπως μας είπαν. Αρχικά νόμιζα ότι πρόκειται για τροχονομικό έλεγχο και πήγα να βγάλω τα διπλώματα και τις ασφάλειες, εκείνοι όμως μας είπαν ότι θα ψάξουν το αυτοκίνητο και εμάς. Τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό. “Τι κάναμε και μας θεωρείτε υπόπτους;” Και μου είπαν απλά ότι είδαν δυο άτομα, βράδυ, στο πάρκινγκ και έπρεπε να μας ψάξουν», δήλωσε ο κ. Β. Παλαιολόγος.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΑΣ Λέσβου αναφέρει " ... Θεωρούμε απαράδεκτους και αστήρικτους τους λόγους αυτής της ενέργειας της Ασφάλειας, η οποία θίγει την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη και καταπατεί τα στοιχειώδη δικαιώματα της ελευθερίας των πολιτών. Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και καταγγέλλουμε το γεγονός στο λεσβιακό λαό".

πηγή: Εμπρός

Και εις ανώτερα κύριοι!!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: