1 Οκτ 2008

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΣ;


Το αναδημοσιεύουμε και τα σχόλια δικά σας.....

"Το θέμα της εμπορικής εκμετάλευσης του νερού της Ι. Μ. Νεστάνης από την Μητρόπoλη Μαντινείας & Κυνουρίας, η οποία θέλει να το πουλήσει σε ιδιώτες προς εμφιάλωση, και λόγω Βατοπαιδίου, εξακολουθεί να είναι επίκαιρο.

Στο Label ΝΕΣΤΑΝΗ μπορείτε πάντα να βρίσκετε παλιά ...επεισόδια!
Το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που συμπαραστάθηκε στον αγώνα των κατοίκων (καμμία σχέση με ΚΚΕ το χωριό!), έκανε δε και επερώτηση στη Βουλή.

Την περασμένη Πέμπτη στις 18 Σεπτέμβρη, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Αθανασόπουλος, επισκέφτηκε την πρωτεύουσα του Δήμου Μαντινείας. Σας δίνουμε ένα απόσπασμα από το video της συγκέντρωσης (από την Αρκαδική Τηλεόραση) και δείτε πως όλη η Νεστάνη στις επερχόμενες εκλογές θα ψηφίσει ΚΚΕ!!
Οι κάτοικοι εκφράζουν την πικρία τους διότι οι άλλοι πολιτευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων δεν τους έδωσαν σημασία (αποφεύγοντας πιθανόν την άμεση αντιπαράθεση με τον Μητροπολίτη κ. Αλέξανδρο) και ευχαρίστησαν το ΚΚΕ που ήταν το μόνο που τους στάθηκε...
Το video το δημοσιεύουμε, διότι υπάρχουν και χιλιάδες απόδημοι Νεστανιώτες που θα ήθελαν να το δούν.

Μία διάσταση του προβλήματος που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ευκολία με την οποία η επίσημη εκκλησία ανασύρει ως τίτλους ιδιοκτησίας οθωμανικά έγγραφα από το ...1500. Πραγματικά υπάρχει κίνδυνος αυτό να το εκμεταλλευτεί η Τουρκία και να εγείρει απαιτήσεις στη ...μισή Ελλάδα. Ομως, όπως ακούγεται και στο video, αυτό ήδη γίνεται στη Λάρισα!"

από το blog: skinious (Δείτε το βίντεο με την ομιλία - συζήτηση του Ν. Αθανασόπουλου, λέει πολλά...)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: