11 Δεκ 2008

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΑΣ... ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ...


Από τον σύντροφο Α.Δ, λάβαμε το παρακάτω mail:
"Αναδημοσίευση μέρους περιγραφής της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου από το emprosnet."

Το δημοσιεύουμε λοιπόν...

"....... Όταν τα μπλοκ έφτασαν στο κτήριο της Αστυνομίας, αυτό έμοιαζε στην κυριολεξία αφρούρητο. Τότε και εκδηλώθηκε η πρώτη επίθεση των αντιεξουσιαστών που, εκμεταλλευόμενοι το «κάλυμμα» που τους έδινε η παρουσία των μαθητών, άρχισαν να εκσφενδονίζουν διάφορα αντικείμενα προς τα μπαλκόνια του κτηρίου της Αστυνομίας. Οι μαθητές τρομαγμένοι αποτραβιούνται από την κορυφή της πορείας. Στο μέτωπο που δημιουργήθηκε, οι αντιεξουσιαστές σπάζουν την είσοδο με πέτρες και πετούν μπογιές και κάθε λογής αντικείμενα στις τζαμαρίες της Αστυνομίας.......
Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ έστριψαν προς την προκυμαία της Μυτιλήνης, ενώ ακολουθήθηκαν από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και τα μπλοκ των φοιτητικών συλλόγων και των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που θεώρησαν ότι επέστρεφαν όλοι οι διαδηλωτές.

Στην πλατεία διαπιστώθηκε η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπολοίπων του Κ.Κ.Ε. δυνάμεων της Αριστεράς και των φοιτητικών συλλόγων. Λίγο αργότερα, φοιτητές με το πανό του συλλόγου της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας μπήκαν μπροστά και έτσι δημιουργήθηκε ένα νέο μπλοκ, 500 περίπου ατόμων, με τη συμμετοχή των άλλων οργανώσεων της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.....

Στην πλατεία Κυπρίων Πατριωτών το συγκεκριμένο μπλοκ συναντήθηκε με φοιτητές και μαθητές που κατέβαιναν την οδό Βουρνάζων. Όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς την αστυνομική διεύθυνση, διαμαρτυρόμενοι μεταξύ των άλλων και για την προσαγωγή από αστυνομικούς ενός νεαρού.
Οι αστυνομικοί είχαν ήδη κινηθεί στην οδό Βοστάνη, στη διασταύρωσή της με την Αγίας Ειρήνης και με προφανή στόχο να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν το κτήριο της Αστυνομίας. Οι φωτιές και βροχή από πέτρες ακολούθησαν τη «συνάντηση» των δυο πλευρών.
Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε με παρέμβαση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν και η Αστυνομία άφησε ελεύθερο τον προσαχθέντα νεαρό...."

Για τα ανωτέρω βέβαια, όπως είναι ενοητό, υπάρχει ο αντίλογος... Όμως είναι το μοναδικό "κρούσμα";
Α.Δ.
..

4 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Οταν η ΝΕ του ΚΚΕ Λέσβου "συγκεκριμενοποιεί τη γραμμή"

Είσαστε περίεργοι για το πώς το ΚΚΕ, αντί τουλάχιστον να προσπαθήσει να προστατέψει μικρά παιδιά, συγκεκριμενοποιεί τη γραμμή της «ανοχής του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους»;

Διαβάστε στο «ανεπίσημο» blog της τοπικής ΚΝΕ ένα σχετικό σχόλιο και θα πάρετε μαθήματα δημιουργικής μεταφοράς της γραμμής στις τοπικές συνθήκες.

http://www.syrizalesvou.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ:

Ανταποδίδουμε την "διαφήμιση" που μας κάνατε από το Blog σας...

Αναρωτιέμαι όμως για ποια ΝΕ του ΚΚΕ μιλάς; Εάν διάβασες σωστά και εάν έχεις παρακολουθήσει λίγο το blog μας θα πρέπει να "του πήρις χαμπάρ" ότι αυτό το blog δεν είναι της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Εκτός εάν θέλεις να φανείς "βασιλικότερος του Alexis" ακολουθώντας την πεπατημένη σας και να βαφτίζεις "επίσημα" κάποια blogs, χαφιέδες κάποιους κτλ...

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν δεχόμαστε την "κριτική" των απόψεών και των επιλογών μας από τον καθένα. Ευπρόσδεκτοι όλοι φίλοι και εχθροί... Άλλωστε αυτό μαρτυρεί ότι όλα τα σχόλια δημοσιεύονται.

Αναφορικά με το δημοσίευμα, εμείς στο Aristera sti Mitilini, το μόνο που κάναμε ήταν να αναδημοσιεύσουμε το άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός". Μήπως είναι και αυτή "όργανό" της ΝΕ;
Εάν δεν σου αρέσει τα παράπονά σου στην εφημερίδα...

Panagiotis είπε...

Ευχαριστούμε για την ανταπόδοση του λινκ..
Και προφανώς δεν αναφερόμαστε στην αναδημοσίευση του άρθρου του ΕΜΠΡΟΣ, αλλά στο τίτλο και.. στον επίλογο.
Και προφανώς και εσείς θα έπρεπε να είδατε ότι αναφερόμαστε στο blog σας ώς το "ανεπίσημο" της τοπικής ΚΝΕ.
Τώρα για ..χαφιέδες εγώ δεν μίλησα...
Να είστε καλά!

Ανώνυμος είπε...

Ανεπίσημο το λέτε αλλά με την Νομαρχιακή γιατί το μπλέκετε.

Aristera sti Mitilini, είναι η περιγραφή μας, φιλικά προσκείμενο στο ΚΚΕ. Δεν είναι "κομψό" να αναφέρεται ως ανεπίσημο νομαρχιακής ένα blog από ΜΗ ΜΕΛΗ του ΚΚΕ αλλά και κάποιους μη ΚΚΕ.

Βέβαια αρχικά ίσως και να είχατε δίκιο διότι μπορεί να περιπλέκει τα πράγματα η url μας.

Το θέμα είναι ότι δεν είμαστε ανεπίσημοι ή επίσημοι κανενός Νομαρχιακού Οργάνου.

Δεν είπαμε ότι μίλησες εσύ για χαφιέδες, δεν νομίζουμε ότι προκύπτει από τη φράση μας αυτό...

Καλή δύναμη και σε ΄σένα.