18 Δεκ 2008

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


Άγνωστα υποκείμενα πυροβόλησαν χθες το βράδυ ομάδα μαθητών (μέλη 15μελους συμβουλίου) στο Περιστέρι. Τα παιδιά βρισκόταν σε πεζόδρομο στην συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθνικής Αντιστάσεως και συζητούσαν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Ένας μαθητής χτυπήθηκε στο χέρι. Ο μαθητής είναι μέλος της ΚΝΕ και γιος συνδικαλιστή του ΠΑ.ΜΕ στο ΔΣ της ΔΟΕ.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τη δολοφονική επίθεση κατά μαθητή στο Περιστέρι:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό τη δολοφονική επίθεση αγνώστων κατά ομάδας μαθητών στο Περιστέρι που μετέχουν στις μαθητικές κινητοποιήσεις. Το αποτέλεσμα της εγκληματικής ενέργειας ήταν να τραυματιστεί στο χέρι από πυροβολισμό ο μαθητής Γιώργος Παπλωματάς, μέλος του 15μελούς συμβουλίου και γιος του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

Πέφτουν έξω στους υπολογισμούς τους εκείνοι που πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα του λαού και της νεολαίας. Η δολοφονική επίθεση, που στρέφεται κατά του οργανωμένου μαθητικού κινήματος και των εκλεγμένων οργάνων του, θα βρει την άμεση απάντηση, με την ένταση της πάλης για το πρόβλημα της Παιδείας και τη συσπείρωση κατά των κατασταλτικών μηχανισμών κάθε μορφής, κατά της αντιλαϊκής πολιτικής.
Το ΚΚΕ, επισημαίνοντας τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης, απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Σήμερα το απόγευμα στις 6 η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ και η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ οργανώνουν συγκέντρωση στο Περιστέρι στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή.
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: