12 Δεκ 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Τους χιλιάδες μαθητές που διαδηλώνουν διαρκώς από την Κυριακή χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ καλώντας σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια στη συγκέντρωση που οργανώνει το ΣΑΣΑ και στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις γειτονιές το Σάββατο 13/12 το απόγευμα.

Τονίζει μεταξύ άλλων ότι χτες «χιλιάδες μαθητές, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας, πραγματοποίησαν σε δεκάδες δήμους της Αθήνας και σε γειτονιές της πρωτεύουσας μαζικές, μαχητικές, καλά περιφρουρημένες διαδηλώσεις.
Η προσπάθεια που έγινε από κάποιους να στηθούν φασαρίες, δίνοντας πάτημα στην αστυνομία να επέμβει για μια ακόμα φορά ώστε να καταστείλει τις μαθητικές κινητοποιήσεις, δεν πέρασε!

Την απάντηση την έδωσαν οι ίδιοι οι μαθητές, που απομόνωσαν τέτοιες λογικές και πρακτικές, περιφρούρησαν τις κινητοποιήσεις, έστειλαν το μήνυμα προς όσους προσπαθούν να ταυτίσουν τις αυθόρμητες ενέργειες αγανακτισμένων παιδιών με την τυφλή βία των κουκουλοφόρων.
Έστειλαν το μήνυμα και σε όσους χαϊδεύουν τα αυτιά των κουκουλοφόρων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και μια ομάδα σύμμαχων προπαγανδιστών του από τα ΜΜΕ. Αυτοί που χαϊδεύουν φανερές και "κρυφές" δυνάμεις καταστολής και ψαρεύουν σε βρώμικα νερά, συμβάλλουν αντικειμενικά στο χτύπημα των αγώνων της νεολαίας, του λαϊκού κινήματος
».

.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας τα 'παν κι άλλοι.

Και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ και ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ και η εφημερίδα "Ελεύθερος" και ο ΣΤΟΧΟΣ και πολλές ακόμη φασιστοσταλινικές πηγές!

Αυτή ακριβώς είναι και η διαφορά μας.
Εσας τα συγχαρητήρια τα δίνει ο δικομματισμός και η ακροδεξιά.
Εμας πάλι οι εργαζόμενοι και η νεολαία!

Ανώνυμος είπε...

"ΑΝΩΝΥΜΕ":

Γι΄αυτό παρελάζετε από κανάλι σε κανάλι. Γι΄αυτό όλες οι φυλλάδες, σας "διαφημίζουν".
Είναι για να εκφράσει τα συγχαρητήρια του...ο λαός...
Βάλτε ρε παιδιά και κανέναν άλλον γιατί ο Δραγασάκης από την Κυριακή δεν έχει αλλάξει ούτε φανέλα, στο τρέξιμο είναι να προλάβει από το ένα κανάλι στο άλλο...
Εμείς πάλι παίρνουμε τα συγχαρητήρια του δικομματισμού (αλήθεια ποιος χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη πρώτος;) με τις τόσες πολλές προβολές των θέσεών μας αλλά και των συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ που "μας κάνουν"...

2. Τις "κολεγιές" τις ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα... Σε τι διαφέρουν οι αποφάσεις και τα ψηφισματά σας σε ΕΕ και Βουλή από του δικομματισμού;

3. Προφανώς η λέξη περιφρούρηση ή δεν την γνωρίζεις ή δεν θέλεις να την μάθεις. Μάλλον το τελευταίο αφού σε πείραξε τόσο πολύ η ανακοίνωση.
Άλλωστε δεν φαίνεστε και τόσο "προσεκτικοί" σε αυτό το θέμα.

4. Εκτός εάν αναφέρεσαι στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή μας αλλά εξαιτίας του...εκνευρισμού σου "λάθεψες" στην καταχώρηση του σχόλιου σου. Η ανάρτηση αυτή είναι αναδημοσίευση από το Εμπρός (για να μη μπερδευτείς και πάλι όχι από το "Νέο Εμπρός" αλλά το "Εμπρός" σκέτο).
Δεν τα γράψαμε εμείς αλλά αυτό που τόσο σας αγαπά (δες το σχετικό link στην ανάρτησή μας).
Δεν πιστεύω να διαφωνήσεις και σε αυτό...

5. Αυτό το "φασιστοσταλινικές" πολύ ωραίο. Πραγματικά δεν έχω επιχειρήματα με αποστόμωσες...

6. Μια και μιλάμε για κουκούλες, έστω για τους τύπους δεν βάζεις και κανένα ψευδώνυμο ή συνήθισες έτσι και "βολεύεσε".

Υ.Γ. Ραντεβού στα "γουναράδικα"

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που θέλω να σχολιάσω απο τα γραφόμενα σου, είναι αυτό το παραμύθι με την "περιφρούρηση". Ο μόνος λόγος που περιφρουρήσατε την διαδήλωση είναι γιατί θέλατε να οδηγήσετε το κοπάδι εκεί που είχε συμφωνήσει απο το πρωί, η Αλέκα με τον Κωστάκη.
Την ώρα που όλη η Ελλάδα διαδήλωνε κατα των κατασταλτικών μηχανισμών, το ΠΑΜΕ ΚΚΕ διαδήλωνε στην Κουμουνδούρου κατα του... ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με συνθήματα γηπέδου. Τι κατάντια! Που έχει οδηγήσει το άλλοτε τιμημένο ΚΚΕ, η σημερινή του ηγεσία!
Είναι δικαίωμα σας βέβαια να χορεύετε χέρι - χέρι με τον Καρατζαφέρη και τον Κωστάκη. Προσέχτε μόνο γιατί αυτό το ιδιότυπο τρίο πάει γραμμή για το Ζάλογκο.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο και αυτό!

Δηλαδή είναι σαν να λες ότι πρώτη φορά περιφρούρησε πορεία το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Εκτός εάν υπονοείς ότι χρόνια τώρα συνεργάζεται με τα φασιστοειδή...

Άμα στα λέω εγώ...

Άμα έχεις χρόνο, καλό θα ήταν να διαβάσεις και αυτό:
http://knelesvou.blogspot.com/2008/12/blog-post_08.html

ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΩΝΥΜΈ; ΚΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Μία ακόμη απο τις γνωστές προβοκάτσιες του ΚΚΕ!
Και βέβαια δεν ήταν οι κουκουλοφόροι που έσπαγαν στα μπλόκ του ΣΥΡΙΖΑ!
Γύρω μπορεί. Αλλα τι ευθύνη μπορεί να έχουμε;

Όμως θα σου πω κάτι άλλο.
Ακόμη και γύρω απο τα μπλόκ, τα μπάχαλα τα "μάζεψε" η παρουσία των ΜΑΤ. Τα οποία ΜΑΤ βέβαια ...ως εκ θαύματος δεν υπήρχαν στον απογευματινό περίπατο του ΚΚΕ μέχρι την Κουμουνδούρου (άραγε ταίσατε και τις πάπιες ή δεν το περιλάμβανε η πρωϊνή συμφωνία Αλέκας - Κωστάκη). Ως γνωστόν τα ΜΑΤ είναι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί των Αστών. Παρευρίσκονται λοιπόν όπου τα συμφέροντα των Αστών κινδυνεύουν. Π.χ σε μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις όπως η προχθεσινή του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κάτι ακόμη, η κουκούλα είναι ένας απο τούς πιό αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των δακρυγόνων. Δεν σημαίνει οτι όποιος τη φοράει το κάνει για να κρύψει το πρόσωπο του.
Είμαι σίγουρος πως δεν το ξέρεις. Καμμιά φορά λοιπόν αντί να πάς σε υγιεινούς περιπάτους κατηχητικού ή αλλιώς "περιφρουρημένες πορείες του ΠΑΜΕ", μακρυά απο τα σημεία δράσης των κινημάτων, έλα σε πραγματική κινηματική δράση. Να σε δώ τι θα κάνεις όταν αρχίσουν να πέφτουν τα δακρυγόνα!
Έλα να δείς οτι υπάρχουν και άλλες μορφές αγώνα εκτός απο τις προβοκατόρικες που δίνονται χέρι - χέρι με τον Καρατζαφέρη και την αστυνομία!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ:

πάλι τα δικά σου λες.

Για ποια προβοκάτσια μιλάς; Η φωτογραφία αυτή (http://knelesvou.blogspot.com/2008/12/blog-post_08.html)
είναι από το κινητό μου. Έκανα μοντάζ; Άλλο να λες δεν είναι καθαρή και άλλο προβοκάτσια...
Όσο και να σε δυσκολεύει ήταν μέσα στην πορεία σας.
Μάλλον δεν το διάβασες καλά γιατί εγώ μιλάω για την πορεία του ΚΚΕ στις 08/12 στην Ομόνοια - Συγγρού FIX.
Τα άλλα γι απογευματινούς περιπάτους στα αφήνω να τα διαβάζεις μαζί με τα παραμύθια σου...

Όσο αναφορά τα μαθήματα "μορφών αγώνα" μάλλον σε λάθος άτομο απευθύνεσαι. Και μάλλον αυτή η προσωπική επίθεση οφείλεται στον εκνευρισμό σου...
Ξέρεις ότι δεν μιλάω για αυτές τις κουκούλες αλλά για τις άλλες που σας συνοδεύανε.

Μήπως θέλεις να με συμβουλεύσεις πως έπρεπε να είχα κινηθεί όταν κατέβηκα στις απεργίες στα λιμάνια. Έχεις βρεθεί ποτέ σε κινητοποίηση των ξενοδοχουπαλλήλων;

Όπως και να 'χει καλό θα ήταν αν μην κρίνεις την δική μου αγωνιστικότητα, δεν ξέρεις δεν μιλάς... Δεν νομίζω ότι εγώ μίλησα για την δική σου.
Μετά από πορείες πόσες φορές βρέθηκες σε κελί; Εγώ τα γουρούνια τα αντιμετωπίζω από κοντά όχι σε απόσταση ασφαλείας...

Από πότε ο ΣΥΝ απέκτησε μαχητικότητα στις κινητοποιήσεις του; Να μου πεις για άλλους το καταλαβαίνω αλλά όχι και εσάς.

Αυτό το χέρι- χέρι από την "σε εξέλιξη σύγκλησή σας" με το ΠΑΣΟΚ το έμαθες; Καλώς τον Πάγκαλο...